perjantai 6. tammikuuta 2012

Divaani

Sohva on olohuoneen tärkein huonekalu; sillä voi oleskella, vetää päivätirsat (mikä on omalla tavallaan syntisen mukavaa juuri sohvalla, viltti vielä päälle, niin se on siinä) ja se on hyvä sisustuselementti. Sohva/nojatuolikombinaation valinta riippuu täysin huoneenmuodosta ja täytettävän tilan koosta, aivan kuten jotkut tykkäävät myllärin vaimosta, jotkut tyttärestä.

Oma sohvavalintani on moderni, elegantti ja tyylikäs divaanisohva. Divaanisohva on puhdasta hedonismia puettuna huonekalumuotoon, kuten nimikin kertoo: divaani, divine, jumalainen. Divaanisohvan ulkonäkö kuiskii silmään lupauksia raa'asta intohimosta ja vaatteiden pitäminen päällä divaanilla ollessa voi tuottaa toisille ongelmia.

Divaani, piste. Di-vaa-ni.  Divaani uhkuu puhdasta erotiikkaa ja uskonkin että kotitalouksissa joissa on divaani, harrastetaan yhdyntää jopa 73,5 %:a enemmän kuin niissä, joissa on vain sohva tai nojatuoli. Tästä syystä divaanitalouksissa ei kutsuta vieraita käymään niin usein, koska jos sattuu divaanin vaikutuksesta johtuen päätyä parittelemaan väärän yksilön kanssa, tulee ongelmia ja ylipäänsä muutenkin normaali kanssakäyminen saattaa kummasti vaikeutua parittelun jälkeen, vaikka yhdyntä olisikin muuten sallittua. Tämä on mielenkiintoinen piirre ihmisissä, sillä esimerkiksi kaniinit parittelevat kenen kanssa lystäävät ja niin usein kuin haluavat, eikä siitä kukaan loukkaannu.
Valitsin divaanini väriksi tumman, koska minulla on koiria, jotka hyppivät sillä kuitenkin ja tummasta ei näy irtolika ja koirankarvat niin hyvin. Tumma on hyvä. Arkena olen suojannut divaanin vilteillä, jotka myös osaltaan heikentävät divaanin vetovoimaa, mutta tämä on toisaalta hyvä, pysyypä vaatteet päällä.


Loppukaneettina todettakoon, että divaani merkitsee arkierotiikalle samaa kuin tupakkatakki Hugh Hefnerille. Toista ei voi kuvitella ilman toista. Noh, annettakoon armahdus ei-divaanin omistajille, eiköhän erotiikka ilmankin toimi, tosin työtähän tuo vaatii enemmän. Itse keskityn nautiskeluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti